Meniu
Decorative Image
D

Despre Noi

Să începem. Suntem nerăbdători să ne cunoaștem.

M

Mă numesc Budușan Paul iar Impreuna cu tatăl meu (Budușan Ioan) și asistentul nostru Cătălin formăm Special Weddings Studio. Suntem o echipă veselă, ne place să râdem, să glumim și facem asta impreună cu voi, pentru că asa veți avea imagini superbe de la evenimentul vostru.

Oferim servicii premium de fotografie și videografie de eveniment, în principal nunți.

Paul face parte din cele mai importante 

comunități internaționale ale fotografilor de nuntă: Fearless Photographers, MyWed, Wedding Photography Select, Fotografi-Cameramani și este premiat cu mai multe fotografii

 atât național cât și internațional. Are, de asemenea, o imagine selectată pentru colecția: “Cele mai bune 100 fotografii de nunta din Romania in 2016″ , a prestigioasei reviste WEDMAG.

“Top 25 Wedding Photographers in the world” conform Fearless Photographers in anul 2021

“Top 100 Wedding Photographers in the world” conform Fearless Photographers in anul 2020

Top 10 Photographers in Romania” conform This Is Reportage in anul 2022

Top 15 Fotografi de nunta din Romania” conform fotografi-cameramani.ro in 2020

“Top 20 Fotografi de nunta din Romania” conform fotografi-cameramani.ro in 2021

Eu și echipa mea vom merge la nuntă ca niște povestitori. Vom povesti în imagini una dintre cele mai importante zile din viața voastră, iar ceea ce iubim cu adevărat este spontaneitatea. Povestea adevărată. Tu ești tu. Acolo se află frumusețea reală, așteptând să fie descoperită și documentată.

Iar acum, voi, cei care citiți, dacă iubiți momentele petrecute cu familia voastră, cu prietenii voștri, suntem ai voștri, deoarece noi asta facem, adoptăm stilul fotojurnalistic, incercăm să surprindem șirul evenimentelor fără regizări, incercăm să intervenim cât mai puțin in desfășurarea evenimentului.

Doriți să aflați mai multe despre noi și să ne cunoaștem mai bine? Sunteți la un click distanță de Jurnalul nostru. Așadar click AICI

P

Testimoniale

Testimoniale de la clienții noștri.

Paul Budusan Fotograf, Fotograf Nunta Mures, Fotograf Romania
1

Diana & Lori

Pauuuul, nu știu cât de drag ți-a fost ție să lucrezi cu noi, având în vedere faptul că avem trac de camera și aparatul foto, și nu suntem noi prea romantici că să poți scoate poze siropoase, dar nouă ne e “maxim de drag” de tine (plus echipa) ???. Efectiv am retrăit nuntă încă odată văzând pozele. Emoțiile au fost aceleași. Peste ani de zile mă voi uita la poze și voi fi din nou mireasă și din nou tânăra. Emoția și fericirea noastră se văd în poze. Și cred că asta spune totul despre muncă voastră!!!! Sunt cu lacrimi in ochi! Ne vom întâlni cu siguranță și la alte evenimente din viața noastră dacă accepti desigur.

Un mulțumesc nu ar ajunge ! Multumim fiecăruia în parte!!!

Fotograf-Targu-Mures-Fotograf-Cluj-Fotograf-Sibiu-Video-Nunta-Cluj-Video-Nunta-Sibiu-1.jpg
2

Hermina & Szabi

Am avut nunta în 2017. Am fost foarte mulțumiți din toate punctele de vedere. Echipa este foarte atentă la detalii, fotografiile, albumele şi înregistrarea video la standarde foarte înalte şi au fost gata într-un timp relativ scurt ținând cont de volumul de lucru. Mulțumim Special Weddings Studio!

3

Ana-Maria & Cosmin

Dacă pentru alți miri, alegerea echipei foto-video a fost o grijă și un stres total, gen: ... vai, oare sunt buni, hai să întrebăm pe alții oare ne vor face totul așa cum ne dorim?... ei bine pt noi a fost ceva sigur, știam din prima clipă că ii vrem doar pe ei. Oameni de încredere, devotați muncii lor, oameni care se implică și își dau interesul din tot sufletul lor, pt. că totul să iasă perfect, așa s-au dovedit a fii cei pe care noi i-am ales. Noi, în calitate de miri, nu avem cuvinte pt a le mulțumi, pt tot ce au făcut la nuntă noastră. Fotografiile, albumele, filmarea întregii nunți, ședința foto, toate au fost de vis."
Așa că, dragi viitori miri dacă doriți oameni pe care va puteți baza, pt ca nunta voastră să iasă PERFECTĂ, nu ezitați să alegeți această echipa!!!
Mulțumim din suflet Budusan Paul, ție și întregii echipe și cu siguranță, dacă vom fi sănătoși, ne vom vedea și la botez!!!!

1

Coni & Szilard

O echipa pasionată și devotată, suntem extrem de mulțumiți de serviciile oferite! Ne bucurăm că v-am ales, deși ați fost de la început prima noastră opțiune. Fotografiile au ieșit WOW, peste așteptările noastre, iar filmulețul nuntii PERFECT! Filmarea a surprins exact momentele care trebuie, iar calitatea e foarte buna!
A fost greu să ajungem la cascada pentru sesiunea foto de după nunta, va mulțumim că ați avut răbdare și rezultatul clar este pe măsura!
Calitatea albumelor este deosebita.

Va mulțumim încă o dată și meritați recomandarea din plin :-*

Fotograf Mures, Fotograf Romania, Fotograf Nunta, Paul Budusan-2
2

Miruna & Mircea

Mulțumim pentru că ați fost alături de noi şi ați surprins cele mai importante momente din viața noastră. Suntem foarte multumiți, totul a ieșit cum ne-am dorit, iar voi sunteți cu adevarat niște profesioniști!!!
Vă mulțumim pentru tot ajutorul, răbdarea și seriozitatea de care ați dat dovadă !

3

Andreea & Bogdan

Nu pot să vă recomand suficient și o fac de fiecare dată când am ocazia! O echipă excelentă, oameni faini și profesionali! Toate fotografiile sunt absolut superbe și mult peste așteptări, iar eu de obicei sunt o persoană perfecționistă ar spune Bogdan�
Mulțumim din suflet pentru că ați fost alături de noi în ziua noastră specială și ați avut grijă să capturați momentele unice și importante pentru noi! Servicii impecabile.
Vă recomandăm din suflet fără nicio ezitare, pentru un eveniment perfect și amintiri deosebite!
Mulțumim!

1

Andreea & Arnold

Mulțumim din suflet! Sunteți cei mai tari, datorită vouă avem cele mai superbe amintiri! Va recomand cu tot dragul și cu siguranță o sa mai apelam la voi!!

2

Alexandra & Silviu

Pasiune susținută de seriozitate și entuziasm. Fotografii reușite, oameni mulțumiți, amintiri impecabile, cu ajutorul vostru. Dacă vreți că momentele importante din viața voastră să rămână mereu vii, trebuie să știți să alegeți fotograful potrivit, care știe să pună în valoare aceste momente. Noi suntem foarte mândri de amintirile noastre și vom apela întotdeauna cu încredere la Special Weddings Studio !

Fotograf Targu Mures, Fotograf de nunta Targu Mures, Fotograf Romania
3

Laura & Dani

Cum altfel păstrezi amintirile unui eveniment important dacă nu prin capturi, prin fotografii și video-uri! Pentru că toate acestea să iasă perfect și să fi mulțumit mereu, ai nevoie de o echipa profesionistă! Noi am avut parte de cele mai frumoase capturi, iar fiecare moment important a fost imortalizat perfect! Recomand tuturor Special Weddings Studio, cea mai tare și serioasă echipa! Va mulțumim din suflet pentru tot efortul și sprijinul❤️

CLOSE MENU
×