Meniu
F
Fotograf  Mures | Nunta la Imperial Inn | Anda si Dan |

Va prezint povestea a doi prieteni, Anda si Dan. Anda mi-a fost colega de clasa multi ani si ne-am inteles mereu super bine. Au avut o nunta foarte faina si relaxata. Am fost impreuna cu o super echipa de prestatori de servicii, asadar totul a fost la superlativ.

MC: Marcel Catana

DJ: Claudiu Clauss

Nunta la Imperial Inn Targu Mures

Exact așa cum ți-ai imaginat-o. Cea mai frumoasă zi din viața ta. Cu fiecare detaliu. Fiecare colțișor care emană frumusețe, lux, perfecțiune, eleganță, delicatețe. Pentru o nuntă care să inspire poveștile cele mai frumoase și să le făurească mirilor un drum plin cu bucurii până la adânci bătrâneți.

Trei săli imperiale de evenimente, decorate cu bun gust și însuflețite de personalul foarte prietenos și amabil, mereu orientat către nevoile invitaților. Un meniu cu preparate proaspete, sofisticate și delicioase, care asigură o paletă largă de opțiuni culinare. Sisteme profesionale pentru un joc de sunet și lumini care completează ambianța imperială. Locul perfect pentru petreceri cu stil.

Salon Luxury

Tavanul înalt, perdelele care curg în culori calde, mesele care dansează rotunde, luminile plăcute, totul îți confirmă că participi la un eveniment somptuos, luxos, elegant. Este cel mai încăpător dintre toate saloanele puse la dispoziția invitaților și poate primi până la 800 de persoane.

Salon Elegance

Eleganță. Un cuvânt atât de simplu, dar atât de complex! Salonul emană eleganță prin fiecare colțișor și prin fiecare detaliu. Adună la un loc toate amănuntele necesare pentru a construi o ambianță perfectă, completă. Poate găzdui până la 400 de persoane.

Salon Royal

Decorul sălii îți dă impresia că participi la un eveniment de anvergură regală. Eleganța, luxul, culorile calde, luminile, detaliile ornamentației și serviabilitatea personalului vă vor face să vă simțiți ca un adevărat cuplu rege și regină. Salonul poate găzdui până la 500 de persoane.

Nunta la Imperial Inn

Vedeti povestea lor mai jos.

CLOSE MENU
×