Meniu
I

Irina & Vlad | Destination Wedding in Hydra, Eghina Greece |

S-a incheiat #2creative workshop, editia a 2-a din Grecia. Am revenit cu drag pentru experienta asta. Pentru oameni si pentru ca imi place sa invat mereu lucruri noi, sa descopar locuri si povesti.

Pe Irina si Vlad i-am cunoscut in primavara, cand au fost modele la workshopul 2Creative si am fost foarte incantat cand am aflat ca se vor casatori toamna asta in Grecia, pe un catamaran. Am legat o prietenie frumoasa, sunt un cuplu energic si reprezinta in totalitate idealul meu de clienti. Asta a fost un motiv in plus pentru care sa nu stau pe ganduri si sa fiu prezent si la aceasta editie.

Am facut parte dintr-o echipa de 11 fotografi care a documentat intreaga poveste a casatoriei lor pe barca. Am lucrat perfect impreuna, iar Irina si Vlad vor avea cu siguranta multe amintiri frumoase.

Ziua nuntii | Moni Island |

Ceremonia a fost una restransa si au avut alaturi, asa cum chiar ei spuneau, oamenii care conteaza. Asta a contat mult la capitolul emotii impartasite intre invitati: imbratisari din belsug si lacrimi de bucurie, completate de doua “DA”-uri care au rasunat in tot golful de langa Moni Island, o descatusare de energii frumoase si sincere.

Vremea a fost dupa sufletul lor. N-as fi zis ca in Noiembrie o sa fac baie in mare, c-o sa stau in tricou si in pantaloni scurti. Apa a avut o temperatura de luna iulie.

Dupa ceremonie invitatii si-au scris gandurile pe rochita Irinei, rochita care a fost creata chiar de ea. Pe urma a urmat party-ul, care s-a intins pana dimineata. Aici, Irina si Vlad au tinut ca noi toti sa lasam camerele jos si sa ne distram alaturi de ei si de invitati.

Ce se intampla in Moni Island, ramane in Moni Island!

Ceremonia de casatorie a fost oficiata de Ovidiu Drugan, Primarul Marii Negre, un bun prieten de-al lor si co-fondator al SetSail Nautic School, cea mai mare scoala de sailing din Romania.

Sedinta Foto | Hydra Island |

Cand am ajuns pe insula Hydra i-am rugat sa isi rupa o ora din timpul lor, sa-i fotografiez doar eu. Mai jos gasiti intreaga poveste.

 

 

CLOSE MENU
×

Powered by WhatsApp Chat

×