Meniu
N

Nunta la En Provence Constanta | Nunta in Pandemie | Roxana si Andrei

Am fost recent, mai exact in 21 Iunie 2020 la nunta la En Provence Constanta. Nunta Roxanei si a lui Andrei, tocmai la Constanta, iar nunta care trebuia sa fie a 10-a din sezon, brusc a devenit prima nunta, datorita Covid19. Dar sa nu mai vorbim despre asta pentru ca vorbesc altii destul. Ce vreau sa va spun este ca ei m-au gasit pe internet si s-au indragostit de munca noastra, asa ca, atunci cand au facut o plimbare prin tara au si venit acasa la noi pentru a ne cunoaste si pentru a incheia contractul.

Timpul a trecut si ne-am vazut la nunta. Va dati seama ca din moment ce a devenit prima nunta din sezon, ne-a prins cu mare mare entuziasm si chef de munca, iar imaginile, spun ei, sunt minunate.

En Provence locația perfectă pentru evenimentul tău

“Evenimentele sunt memorabile cand amintirile sunt de neuitat”

Nunta a avut loc la En Provence  care vă pune la dispoziție una dintre cele mai spectaculoase locații de evenimente din Constanța. La ei puteți organiza nunta de vis pe care v-o doriti, botezul de poveste pe care nimeni nu îl va uita sau un eveniment corporate care să aducă un plus valoare firmei tale.

En Provence este o constructie noua si discreta in peisajul constantean,  o sala polivalenta cu gradina de vara, situata la iesirea din Constanta, spre localitatea Ovidiu, realizata intru-un stil care imbina relaxarea rusticului mediteranean, cu rafinamentul si simplitatea unor interioare inspirate din stilul clasic francez intalnit in conacurile din zona Provence.

Va prezint doar o mica parte din fotografii, dar la final, va rog sa vizualizati un slideshow care promit sa va placa!

 

CLOSE MENU
×

Powered by WhatsApp Chat

×