Meniu
N

Nunta la Mercur Alba Iulia | Mercur Lux | Fotograf de nunta Alba Iulia

Este o vorbă, “suntem toți pe aceeași minte”. Cam așa au fost invitații la nunta Georgianei și a lui Mihai. O nuntă nu foarte foarte mare la Mercur Alba Iulia, cu invitați de vârste diferite bine-nțeles, dar toți de o nebunie maximă. S-a distrat lumeainclusiv noi, așa cum rar am întâlnit la alte nunțiAsta bine-nțeles și datorită lui Dj Rareș Țicleanu (care cel mai probabil va fi DJ și la nunta mea).

Despre ei, nașiiși prietenii lor apropiați putem spune  am legat o prietenie.

 

Sedinta Foto la Cetatea Alba Iulia

Fortificația bastionară de la Alba Iulia este cea mai mare Cetate din România, care stă în picioare de mai bine de 300 de ani. Cetatea este locul în care vă puteți întoarce în timp, de-a lungul a două milenii, printre vestigiile a trei fortificații, din tot atâtea epoci diferite. Altfel spus, fiecare cetate ridicată aici a înglobat-o pe cea veche: Castrul ridicat de romani, Cetatea medievală și Cetatea Alba Carolina.

 întorc cu drag de fiecare dată în Cetatea Albă Carolina atât pentru ședințe foto cât și pentru plimbare, deoarece fiecare loc îmi oferă multe de văzut sau de fotografiat.

 

Despre Mercur Alba Iulia | Sala Mercur Lux |

Mercur este locul perfect pentru evenimentul dumneavoastră de succes. Complexul Mercur Alba Iulia deține 5 săli de nunți moderne și amenajate cu bun gust, elegante și spațioase.

Este vorba de: Mercur Pavilion, Mercur Lux, Mercur Magic, Mercur Select, Mercur Styl.

 

CLOSE MENU
×