Meniu
Fotografie documentară & Videografie
/
Vezi portofoliul
Portofoliu
B

Best of 2017 – Wedding Photography

Cele mai bune fotografii din 2017 – un an uimitor.

Anul 2017 a fost pentru mine un an foarte bun în ceea ce privește fotografia de nuntă și creșterea personală. Am învățat multe despre mine, despre punctele forte, despre slăbiciunile mele. Am întâlnit oameni incredibili, de la cuplurile mele minunate la prietenii din industrie. Am participat la conferințe și workshop-uri de nunți și am avut noi experiențe uimitoare. Nu a fost ușor, dar asta m-a făcut să apreciez mai mult ceea ce am în viața mea – prieteni și familie.

Toate nunțile pe care le-am avut în 2017 au fost frumoase si cu oameni minunați. Am râs împreună, am împărtășit momente foarte emoționante. Mulțumesc foarte mult și pe această cale fiecărui cuplu in parte care m-au încrezut în fotografia de nuntă. Sunt cu adevărat recunoscător să fac parte din astfel de zile speciale.

Mi-a plăcut foarte mult să mă uit înapoi la toate fotografiile de nunta de anul trecut și să selectez topul meu. Aceasta este doar o alegere personală și a fost foarte greu să aleg. Ele reprezinta ceea ce caut sa captez prin fotografia mea de nunta: distractie si ras, modalitati ciudate de a exprima emotii, conexiuni puternice, momente adevarate.

Sper să vă bucurați de prezentarea de mai jos la fel de mult cum mi-a plăcut să fac această selecție.

Vă mulțumesc tuturor!

 

 

CLOSE MENU
Portofoliu
×