Meniu
N

Nunta in aer liber la Targu Mures – Boema

Tuturor ne place cum sună “nunta in aer liber”. Tuturor ne place ideea de a ne adia vântu-n păr şi de a simţi aroma verii. Așa ne-a plăcut noua la Boema Targu Mures, unde planurile fiind date peste cap din cauza Covid19, mirii nostri Hilda si Cosmin si-au dorit cu adevarat sa faca nunta, care oricum era una restransa, apeland la conducerea Complexului Boema Ballroom si “mutand” nunta afara.

Am inceput cu pregatirile care au avut loc in curtea complexului la Casa Boema, continuand in Cetatea Medievala la Cununia Civila in aer Liber, Biserica la Catedrala Mare din Centru si apoi am revenit la Complexul Boema pana tarziu in noapte.

Ne-am simtit cu totii atat de bine intr-o zi minunata de iulie, care ne-a oferit si nori incat sa nu fie extrem de cald si pot sa spun ca a fost un eveniment super super fain si bine organizat, cu un feeling de Grecia. Adica noi, asta am simtit.

Multumim mirilor si speram la cat mai multe evenimente de genul acesta. Mai departe las fotografiile sa vorbeasca iar la finalul fotografiilor veti gasi clipul video Best Moments din ziua nuntii.

Enjoy!

CLOSE MENU
×