Meniu
S

Sedinta foto in Amsterdam cu Simina si Claudiu

Am așteptat cu nerăbdare nunta Siminei si a lui Claudiu care a fost de departe foarte reușită. Și cum oamenii sunt cei care oferă cea mai bună energie unui eveniment, în mod categoric totul li se datoareaza lor. Pentru mine a fost o plăcere  fiu alături de ei într-o zi atât de importantă!

Și nu pot   mint, cu aceeași nerăbdare am așteptat și city break-ul nostru în Amsterdam și în împrejurimi, pentru ședința foto after the weddingDacă la nuntă a fost fantastic, la ședința foto am putut experimenta mult mai mult, într-un mod relaxat, ca între cei mai buni prieteni.

Am fotografiat în fiecare zi și ne-am plimbat explorând fiecare colț cu lumina bună și elemente speciale, pe care nu le găsim în arhitectură din România. Ce  mai, o adevărată aventură într-o țară ce merită cel puțin o dată pe an vizitatăneapărat cu camera foto în bagaj! 🙂

Simina și Claudiu lucrează amândoi în Jachthaven Bruinisse, un port foarte cunoscut în Olanda și bineînțeles  nu am putut ocoli această locație cu totul aparte. Am avut noroc de o vreme excelentă și cu greu ne-am despărțit de yachtul FAIRLINE cu care ne-am plimbat. Fotografiile sunt cea mai bună exemplificare a excursiei noastre pe mare.

Marea Nordului

Marea Nordului m-a surprins, foarte plăcut! Nu doar am fost cu doi curajoși care chiar s-au jucat prin apă, care nu era chiar caldă, dar locul mi-a oferit un feeling de libertate absolută. Iar acest lucru se vede în mod categoric în fiecare cadru pe care l-am creat.

Amsterdam

Și pentru city break-ul nu s-ar fi putut numi city break, am vizitat în ultima zi Amsterdam-ul, un oraș cu o energie incredibilă! Aici am căutat poveștile urbane, am vrut surprind vibrația orașului și a oamenilor, dar avându-i pe dragii mei, Simina și Claudiu, în “prim plan”. Amintindu-mi acum de toată experiența ședinței foto after the wedding în Olanda, pot spune am avut parte de magie, joacă, relaxare și am reușit completez încă o pagină din povestea lor, de familie.

CLOSE MENU
×

Powered by WhatsApp Chat

×